6 LUCRURI DE ȘTIUT ÎNAINTE DE A RECONDIȚIONA MOBILA

VĂ GÂNDIȚI SĂ ÎNCERCAȚI SĂ RECONDIȚIONAȚI CEVA, DAR NU ȘTIȚI CU CE SĂ ÎNCEPEȚI? AVEȚI NOROC.

Am alcătuit o listă de lucruri de avut în vedere înainte de a începe aventura recondiționării…

1. ATENȚIE LA RITM

Nu începeți o lucrare mare de la prima încercare. Nu numai că va părea intimidantă, dar există riscul să cedați și să renunțați înainte de a termina. Începeți cu lucruri mici și bucurați-vă că oricât de mic ar fi obiectul, l-ați personalizat!

2. DISTRAȚI-VĂ!

Recondiționarea se presupune că este distractivă, așa că nu vă feriți de un proiect, dar evitați să modificați piese scumpe sau cu valoare sentimentală înainte de a exersa pe suprafețe similare. În schimb, recondiționați mobilierul învechit din casă sau treceți pe la magazinul de mobilier de mâna a doua, unde s-ar putea să descoperiți un chilipir.

3. PREGĂTIȚI

Acordați-vă timpul și spațiul necesar pentru a duce la capăt un proiect. Aveți grijă să aveți la îndemână toate uneltele de care aveți nevoie înainte de a începe.

4. GRUNDUIȚI

Dacă este vorba despre o piesă veche sau de mâna a doua, este foarte posibil să fi fost tratată în trecut cu ceva ce ar putea contamina vopseaua nouă sau lacul nou, provocând o reacție (și o recondiționare eșuată). Pregătiți suprafața cu un grund. În funcție de vopseaua pe care o folosiți și de suprafața pe care o vopsiți, este posibil să nu fie necesară folosirea grundului, dar o șlefuire ușoară este întotdeauna recomandată. Nu uitați să ștergeți toate suprafețele cu o cârpă umedă înainte de a începe lucrul!

5. GÂNDIȚI-VĂ UNDE VEȚI INSTALA PIESA

Dacă vă gândiți cum se va integra piesa recondiționată în schema coloristică și decorul unei camere existente, acest lucru vă va ajuta să decideți culoarea, finisajul și accesoriile necesare pentru a scoate în evidență piesa de mobilier și, totodată, pentru a completa camera.

6. INSPIRAȚI-VĂ

Există o multitudine de explicații, ghiduri și bloggeri de excepție pe care îi puteți descoperi și de la care puteți învăța – ce mai așteptați?


Tor Coatings, Portobello Industrial Estate, Birtley, Chester-le-Street, County Durham, DH3 2RE, UK
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: info@rust-oleum.eu


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE