ÎN TENDINȚE: ATINGEREA LUI MIDAS

S-A DEMODAT VREODATĂ AURUL? ACEASTĂ EDIȚIE ÎN TENDINȚE RECOMANDĂ ADĂUGAREA UNEI STRĂLUCIRI SUBTILE ȘI A UNEI IMPRESII IMEDIATE DE OPULENȚĂ ORICĂREI CAMERE, CU AJUTORUL ACCESORIILOR AURII.

Detaliile metalice au revenit de curând la modă, cuprul este omniprezent, dar atingerea lui Midas este cea mai de efect în ziua de azi.

Creați instantaneu eleganță și grandoare adăugând câteva minunate accente aurii mobilierului, accesoriilor și obiectelor mici din casă.

Dacă vă place aspectul shabby chic, există numeroase variante de a integra auriul în încăperile dvs. Pentru tonuri metalice subtile, utilizați vopseaua cu finisaj metalic pentru mobilier Rust-Oleum ca strat de bază sub vopseaua cu finisaj mat pentru mobilier Rust-Oleum. Apoi utilizați hârtie abrazivă cu granulație fină pentru a șlefui cu grijă colțurile și a scoate la iveală sclipirea aurie de dedesubt.

Servanta noastră aurie metalizată a suferit o transformare dramatică și pare mult mai scumpă decât prețul mic pe care l-am plătit la talcioc.

Auriul se potrivește și mobilierului metalic, conferind profunzime unei piese care altfel pare că face parte dintr-un mecanism. Am readus la viață această servantă părăsită, care acum se integrează perfect printre accesoriile aurii ce o înconjoară.

Dacă nu vreți să vă complicați și doriți să introduceți treptat nuanța aurie în locuința dvs., începeți cu proiecte mai mici. Monogramele 3D pot deveni magneți de frigider drăguți sau chiar jucării pentru cei mici. Proiectul a durat doar câteva minute.


Tor Coatings, Portobello Industrial Estate, Birtley, Chester-le-Street, County Durham, DH3 2RE, UK
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: info@rust-oleum.eu


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE