INSPIRAȚIE DE PROIECT: CREAREA UNEI MESE ORIGINALE CU HARTĂ

ADESEA, MICILE DETALII ORIGINALE SUNT CELE CARE DAU MOBILEI UN CARACTER DEOSEBIT. DE ACEEA, UNUL DINTRE PROIECTELE NOASTRE PREFERATE DE RECONDIȚIONARE ESTE UNUL SIMPLU.

Masa de mai sus a fost odată o masă de cafea învechită, pe care am transformat-o într-o masă cu hartă, o antichitate cu aspect impunător, demnă de un aventurier!

Pentru a imita acest proiect aveți nevoie de un chilipir de la un magazin de mobilă veche sau de o mică masă de cafea ce are nevoie de puțină atenție. Ca alternativă, puteți recondiționa o noptieră sau o măsuță de telefon – orice obiect cu o suprafață demnă de etalat.

Înainte de a începe, șlefuiți zonele rugoase și ștergeți suprafața pentru a îndepărta praful. Apoi, pe o folie de plastic sau un ziar, într-o zonă bine ventilată, aplicați vopsea de mobilier cu finisaj mat Rust-Oleum.

Pentru acest proiect, noi am utilizat roz Dusky Pink, dar există o gamă întreagă de nuanțe care să se potrivească temei coloristice a încăperii dvs. După uscare, am șlefuit colțurile, pentru a-i da un aspect uzat.

Pentru a crea harta am folosit hârtie de împachetat și am decupat cu atenție marginile pentru a se potrivi cu suprafața, după care am lipit-o și am impermeabilizat-o.

Asta e tot!

Vă gândiți să încercați? Nu e nevoie să vă limitați la hărți – puteți opta pentru afișe muzicale de epocă sau fotografii cu peisaje personalizate, din vacanța preferată. Lumea întreagă vă stă la dispoziție!


Tor Coatings, Portobello Industrial Estate, Birtley, Chester-le-Street, County Durham, DH3 2RE, UK
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: info@rust-oleum.eu


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE