OFERIȚI MOBILIERULUI UN ASPECT SHABBY CHIC

VOPSIREA MOBILIERULUI ÎNVECHIT SAU DE MÂNA A DOUA PENTRU A OBȚINE UN FINISAJ SHABBY CHIC ESTE UNA DINTRE MARILE TENDINȚE ALE ANULUI ÎN DOMENIUL DECORAȚIUNILOR INTERIOARE.

Dacă vă place mobilierul unic și personalizat, reciclarea pieselor existente este un mod special (și economic) de a obține acest stil.

Vopseaua de mobilier cu finisaj mat Rust-Oleum este disponibilă în 16 nuanțe frumoase și se usucă lăsând un finisaj discret, cu aspect de cretă, mat și uniform. Fiind ușor de aplicat, vopselurile pot fi combinate pentru a se potrivi perfect decorului camerei. Aplicați un strat din nuanța dorită, iar după uscare aplicați peste el o nuanță complementară. După ce piesa s-a uscat, utilizați hârtie abrazivă pentru a șlefui colțurile și diferite zone pentru a obține aspectul dorit.

Odată ce ați obținut finisajul dorit, impermeabilizați lucrarea cu ceara de finisaj sau lacul pentru mobilier Rust-Oleum, care va oferi un luciu discret, protejând în același timp piesa.

Aspectul shabby chic este modalitatea perfectă de a modifica piese mai vechi pentru a le adapta la interioarele unui cămin modern, fără a le afecta șarmul complex.

Dacă nu știți de unde să începeți, alegeți o combinație de nuanțe de alb și alb-murdar, pentru a crea un aspect elegant, clasic, sau pentru a realiza un contrast cu fundalurile în culori întunecate. Dacă doriți însă ceva original, oferiți caracter și personalitate unei încăperi folosind culori complementare îndrăznețe.

V-ar plăcea să încercați? Fie că este vorba de o piesă de mobilier de înfățișarea căreia v-ați plictisit ori de vreun chilipir, încercați să priviți dincolo de aspectul actual al mobilierului și dați frâu liber creativității!


Tor Coatings, Portobello Industrial Estate, Birtley, Chester-le-Street, County Durham, DH3 2RE, UK
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: info@rust-oleum.eu


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE