SFATURI PRACTICE PENTRU LOCUINȚĂ: CUM SĂ FACEȚI O IMPRESIE DURABILĂ ÎN NUMAI 26 DE SECUNDE

CONFORM UNUI SONDAJ RECENT, MUSAFIRILOR LE TREBUIE SUB 30 DE SECUNDE SĂ ÎȘI FACĂ O IMPRESIE ASUPRA LOCUINȚEI DVS., MAI EXACT 26 DE SECUNDE! ACEASTA ÎNSEAMNĂ CĂ AVEȚI FOARTE PUȚIN TIMP SĂ LĂSAȚI O IMPRESIE DE DURATĂ.

Pentru a-i oferi casei dvs. cele mai bune șanse de a uimi musafirii, încercați aceste 10 sfaturi practice pentru locuință care le va câștiga pe loc aprecierea.

1. PARFUM DIVIN

Mirosul este unul dintre primele lucruri pe care le remarcăm când intrăm în casa cuiva. Acesta creează o ambianță și, uneori, evocă o reacție emoțională, așa că e bine să faceți alegerea corectă!

Începeți prin a face modificări simple, cum ar fi să depozitați încălțămintea într-un dulap, departe de ușa de la intrare, și să alegeți un pulverizator cu arome naturale pe care să-l așezați în hol. Cu o oră înainte de sosirea musafirilor, aerisiți casa deschizând o fereastră în fiecare cameră și nu subestimați niciodată puterea florilor proaspete.

2. MINIMIZAȚI DEZORDINEA

Poate fi neplăcut să fii întâmpinat de la ușă de un teanc de haine, așa că ascundeți dezordinea punând toate hainele în șifonier sau pe un raft mai depărtat de ușa de la intrare.

Dacă nu aveți un cuier, puteți crea cu ușurință unul vopsind o placă veche de lemn sau o ușă de dulap și fixând pe ea câteva agățătoare desperecheate după uscare.

Bineînțeles, o pardoseală neocupată și lustruită va da impresia unei locuințe spațioase, oricât de mic ar fi spațiul dvs. de locuit.

3. CONȘTIINȚA CURATĂ

Curățenia este una dintre cele mai comune caracteristici după care este apreciată o locuință.

Nu dați chix din prima – curățați plintele cu o cârpă și ștergeți urmele de pe mese, scaune și alte suprafețe.

4. CE-I FRUMOS ORICUI ÎI PLACE

Asta va funcționa negreșit! Găzduiți o reuniune sau o petrecere? Renunțați la economie și investiți într-o băutură de lux pentru a vă întâmpina oaspeții și pentru a-i conduce la plecare cu un păhărel de noapte bună.

Un prosecco sau un cocktail floral, ușor, va anima pe toată lumea la începutul festivităților, iar un coniac sau o cafea le va încheia cu succes.

5. MOBILA DEOSEBITĂ

Een statement meubelstuk kan een heuse indruk achterlaten wanneer iemand uw woning voor het eerst bezoekt.

Als u niet meteen over een uniek meubelstuk beschikt, kunt u experimenteren met gewaagde kleurencombinaties. Verf de hendels van een neutrale kast met Rust-Oleum Neon spuitverf voor een subtiele, maar effectieve kleurentoets.

Top tip! Versier de armaturen niet te veel, dit leidt af van de visuele aantrekkingskracht.

 

6. ATENȚIE LA CĂLDURĂ

O locuință rece poate fi la fel de neconfortabilă ca una prea caldă, așa că faceți un compromis și mențineți temperatura. Dacă gătiți, deschideți puțin fereastra pentru a menține circulația aerului și a preveni persistența mirosurilor de mâncare, mai puțin în cazul aluatului de prăjituri, care este irezistibil pentru unii!

Dacă afară este frig, porniți încălzirea suficient timp pentru a încălzi câteva camere și opriți-o cu puțin înainte de sosirea oaspeților.

7. SPAȚIU ȘI TIMP

Pentru ca oaspeții să se simtă bine într-un mediu necunoscut, este important să aibă impresia de spațiu.

Oglinzile creează iluzia unui spațiu mai larg, așa că agățați una în spatele canapelei într-o sufragerie micuță sau la capătul unui coridor îngust, pentru a le da oaspeților impresia unei locuințe spațioase.

8. STĂPÂNIȚI TEHNOLOGIA

Dispozitivele și cablurile nearătoase pot dăuna aspectului unei încăperi la prima privire, așa că ascundeți-le în spatele unui paravan sau într-un dulap.

Există organizatoare de cabluri utile, care pot fi cumpărate la un preț foarte bun și care vă vor ascunde de minune cablurile.

9. ILUMINATUL

Nu vă orbiți invitații cu lumini puternice, dar nici nu-i țineți pe întuneric.

Dimmerele sunt ideale pentru a obține o iluminare discretă, dar același efect poate fi obținut și cu lămpi așezate într-un colț, cu lumânări sau cu lumina aprinsă pe hol, în afara camerei. Dacă este zi sau începutul unei seri de vară, profitați la maxim de lumina naturală, oriunde este posibil.

10. COMOARA DE ANTICHITĂȚI

Deși dezordinea nu este atrăgătoare, există totuși conceptul de dezordine strategică. Vazele, ornamentele și comorile aduse din călătorii sunt captivante, în doze potrivite.

Aranjați-le pe rafturi, evitând suprafețele unde cineva ar putea așeza un pahar sau o geantă.

La final, aranjați echilibrat pernele și pledurile. Aveți grijă ca acestea să completeze schema coloristică a încăperii și așezați-le astfel încât canapeaua să pară comodă și tentantă, nu dezordonată și nepotrivită.


Tor Coatings, Portobello Industrial Estate, Birtley, Chester-le-Street, County Durham, DH3 2RE, UK
Tel: +32 (0) 13 460 200 Email: info@rust-oleum.eu


© Rust-Oleum 2017 Copyright. All Rights Reserved. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE